PROFESIONALNA MONTAŽA
    LIFTOVI-NASLOVNA    |    O NAMA    |    VESTI-AKTUELNO    |    USLUGE    |    KONTAKT    |    TIPSKE OSNOVE    |    GALERIJA    

Izgled kuhinjskog lifta sa dve stanice(MIKROLIFT, Italija)

VESTI-AKTUELNO

NOVO

AKTUELNO

U mogućnosti smo da Vam ponudimo maloteretne liftove nosivosti od 50 kg do 300kg koji se uklapaju u Vaš prostor po Vašim zahtevima. Ovi liftovi se odlikuju tihim radom, malom potrošnjom električne energije, dugim vekom trajanja, malim prostorom za ugradnju i atraktivnim izgledom. Mogu imati primenu u restoranima, hotelima, bolnicama, robnim kućama i prodavnicama, magacinima, prostorima za stanovanje.... Ako imate prostor koji zahteva vanstandardne dimenzije lifta mi smo u mogućnosti da Vam ponudimo lift iz sopstvene proizvodnje koji odgovara svim Vašim zahtevima.

EVROPSKE PREPORUKE O LIFTOVIMA U UPOTREBI

EVROPSKE PREPOORUKE O LIFTOVIMA U UPOTREBI.Trenutno se vodi medijska kampanja o liftovima sa ciljem da se korisnici obrazuju o načinu ponašanja u toku vožnje lifta, šta se sme raditi a šta ne sme raditi u liftu, kako reagovati u slučaju zaglavljivanja i sl. Ovu akciju su pokrenule državne ustanove naše zemlje i program kreće predavanjima u osnovnim školam i cilj je da se u 2008 održe predavanja u svim osnovnim školama Srbije. MONTLIFT se priključuje akciji tako što će prikazati 11 Evropskih preporuka za liftove koji se odavno nalaze u upotrebi a takvih liftova ima veliki broj u našoj zemlji i većina ne ispunjava Evropske standarde za bezbednost putnika (Evropska norma 81.2). Koliko god je važno obrazovanje putnika za vožnju liftom, isto tako je i važno da ti isti liftovi budu u potpunosti sigurni za putnike, a to se može uraditi samo nadogradnjom pojedinih elemenata lifta. Pogledajte....

VESTI

Firma KLEEMANN, svetski proizvođač liftova, predstavlja Vam "MAISON" LIFT, idealno rešenje za kućne liftove. MAISON LIFT je najbolje rešenje za privatne kuće ili zgrade sa limitiranim dnom voznog oknom ili visinom zadnje stanice. Kod MAISON lifta minimalna dimenzija dna voznog okna je 200 mm dok min dim. od dna zadnje stanice je 2450mm.Ako nemate zidano vozno okno, MAISON se isporučuje sa konstrukcijom koju po želji možete obložiti materijalom koji se uklapa u Vaš stambeni ili poslovni prostor.

NEWS

We are able to offer you small-freight elevators (dumbwaiters) that have 50-300 kg capacity. There are many models of dumbwaiters available today, and we can install the one that best suits your home and business needs. A dumbwaiter is an excellent way to move merchandise and materials from floor to floor. Hotels, schools, restaurants, warehouses, office towers, medical facilities, banks and homes are often in need of a dumbwaiter. Main characteristics are noiseless operation, small power consumption, and long life. They don’t require a big space and their attractive looks are sure to add the resale value to your property. We can offer you the customized sizes and looks to meet your home or business needs.

Company KLEEMANN, a global manufacturer of complete lifts proudly presents MaisonLift, the ideal solution for residential lifts. MaisonLift is a hydraulic solution suitable for buildings with or without shaft. The advantages:

- Minimal requirements for pit depth dimensions: minimum 200 mm

- Minimal requirements for headroom dimensions: minimum 2450 mm

- No need for extra space for machine room; Machinery is enclosed in a small cabinet.

- High aesthetics